Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

Egyedülálló lehetőség az EQ erejének személyes megtapasztalására.

Hogyan használhatjuk az EQ-t a munkaerő megtartására és hatékonyságának növelésére?

 

Richard Branson, a Virgin alapítója így gondolja:

Képezd úgy az alkalmazottaidat, hogy akár máshová is mehessenek, és bánj velük úgy, hogy ne akarjanak elhagyni. Törődj a munkavállalóiddal és ők törődni fognak a cégeddel. Ez ilyen egyszerű.

 

A workshopon rövid, ám látványos betekintést adunk abba, hogyan alakítja át az EQ ismerete és használata a cégen belüli folyamatokat – kommunikációt, a konfliktusok kezelését, az együttműködést és a motivációt – és mi az, amivel a cég maradásra bírhatja a munkavállalóit.

Két órás, saját élményű workshopon, amelyhez a résztvevők előzetesen, regisztrációt követően kitöltenek egy online tesztet, amelynek eredményét a workshopon kapják kézhez. Az általunk használt felmérések amerikai és olasz egyetemek által kidolgozott és folyamatosan javított assessmentek, amelyeknek tudományos validálására kiemelt figyelmet fordítanak. Ezek a tesztek Közép-Kelet Európában kizárólag nálunk és prágai partnerünknél érhetők el.

A teszt eredményeire épülő interaktív gyakorlatok során kiderül, hogy a résztvevők közül ki racionális és ki érzelmi fókuszú, ki hogyan hoz döntéseket, illetve honnan szerzik a motivációt, és mindez hogyan jelenik meg a mindennapokban. Hol vannak a különbségek, milyen nehézségekbe ütköznek ezek miatt és hogyan lehet azokat feloldani?

Munkára fogjuk ezeket az új ismereteket, mindenki kipróbálhatja ezt az új tudást számos jó hangulatú feladatban.

A szemfelnyitó gyakorlatok és AHA-élmények után pedig levonjuk a következtetéseket, végigjárjuk a különleges lehetőséget nyújtó felméréseket és kitekintünk a megvalósítás folyamatára.

Jelentkezés:

EQ ws jelentkezés
Hozzájárulás *