10 éve az érzelmi intelligenciával

Azt tapasztaltuk, hogy az “emberi oldal”figyelembe vételével és a soft skillek megerősítésével jól látható pozitív változások indulnak el. A munkánk felméréssel kezdődik, majd az elérni kívánt célnak megfelelően egy terve készítünk, amelyben online vagy személyes képzéseket, workshopokat, egyéni tanácsadást, coachingot használva lépésenként haladva tesszük csapatodat sikeresebbé.

Felmérünk és mérhető eredményekkel szolgálunk

A hatékony fejlesztő munkához elengedhetetlen, hogy kezdetekor meg tudjuk határozni, hol és milyen fejlesztésre van szükség. Lényegi kérdés az is, hogy az elért eredményeket összehasonlítható módon mérni lehessen. A régióban csak nálunk elérhető eszközök és tesztek segítségével nemcsak másként kimutathatatlan információkhoz jutunk a cég, csapat vagy vezető jelenlegi helyzetéről, de meg tudjuk határozni azokat a lehetőségeket, amikre a munka során építeni érdemes. Ez pedig a meglévő humán erőforrásra ugyanúgy igaz, mint az éppen jelentkezőkre. A siker a munka során számszerűen mérhető, teljesítmény és hatékonyság növekedése megmutatható.

Egyedi képzési és fejlesztési programmal segítünk

Minden egyén és minden csapat egyedi, éppen ezért minden képzési programunk is az. Méréseink azonban sztenderdizáltak, és pontos képet adnak a meglévő problémákról, megmutatják azokat a mintázatokat, melyekre a fejlesztésnek koncentrálni kell. Az érzelmi intelligencia fejlesztésének általunk alkalmazott módszertana az idegtudomány, a pszichológia és társtudományaik legújabb eredményein alapul, ezeket felhasználva alakítjuk ki gyakorlatban használatos eszközeinket. Mindez biztosítja, hogy a program ne csak egyedi, de a folyamatos tanulás és fejlesztés eredményes és mérhető legyen: legyen szó bár workshopról, tanácsadási programról, egy vagy több alkalmas tréningről.

Fókuszált, értékes tanácsot adunk

A cél a hatékonyság, a központban az eredmények állnak. Azokra a területekre koncentrálunk, melyek az egyén, a csapat és a szervezet teljesítményét és növekedését leginkább érintik. Tudatában annak, hogyan hoz az EQ nemcsak mélyreható, de fenntartható változásokat egy vállalatba, egyedülálló mérőeszközeink és tapasztalatunk révén versenyelőnyt jelentő értéket hozunk a változás folyamatába. Céged partnerként kísérjük végig a folyamatot, mindig ott segítve, ahol arra igazán szükség van. Az eredmények pedig mérhetőek és érezhetőek lesznek, mégpedig belátható időn belül.

Fejlesztjük a szervezetet

Egy vállalat akkor lesz sikeres, ha az ott dolgozó vezetők hosszú távon lojálisak, a beosztottak elkötelezettek, a fluktuáció alacsony, a morál pedig folyamatosan magas lesz. A jó munkaerőt megtalálni és megtartani nehéz, de nem lehetetlen. Ha a dolgozó szeret a cégnél dolgozni, mert úgy érzi, hogy őt magát sokra tartják,  munkáját megbecsülik, még magasabb fizetés reményében sem hagyja el a vállalatot. Ehhez a céges kultúra és a szervezet fejlesztésére van szükség olyan módon, hogy abban az érzelmi intelligencia, a bizalom és a kölcsönös megértés helyet kapjon. Módszereink használatával ezek a központi elemek a helyükre kerülnek, és biztos alapként lehet rájuk építeni.

Egyedi igények? Nálunk minden képzés és fejlesztés más. Keress bennünket!

Kérdésem van

DOLGOZZUNK EGYÜTT!

Egyedi felmérésekre építő képzési és fejlesztési stratégia a lehető legjobb eredményekért: az érzelmi intelligencia segítségével.